Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Dat is de kern van ons privacybeleid. Wij zijn er van overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze klanten en van de bezoekers van onze website van groot belang is.

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Outdoocooking houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Natuurlijk zijn wij geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam of andere persoonlijke gegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over uw bezoek aan onze site wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt om u persoonlijk te identificeren.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

De door u verstrekte informatie, bijvoorbeeld in e-mails, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie.

Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. Outdoorcooking kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees daarom de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact op met Kurt Verstaen, de eigenaar van Outdoorcooking via mail info@outdoorcooking.be of via telefoon 0476/59 42 04